De toekomst van (online) winkelen

Wat is Augmented Reality (AR)?

Geschreven door:

Marko Hogenhout

Medeoprichter

Voor een bezoeker is kiezen lastig. Geef toe, ook voor jouw bezoekers is het moeilijk met alle keuzemogelijkheden. AR plaatst digitaal meubilair in de echte wereld via de telefoon, zodat je bezoeker direct een realistisch beeld krijgt van jouw product in hun woonkamer.

Praktisch voorbeeld

Stel je voor dat een bezoeker van jou een nieuw meubel wil. Twijfel overheerst: past de kleur bij de muur, is het vloerkleed niet te groot? Wat als de stoel niet voldoet, of moet ik elders kijken? De bezoeker loopt of klikt weg en koopt elders, direct omzetverlies voor jou als ondernemer.

AR lost dit snel op. Binnen 3 seconden ziet je bezoeker via de smartphone het gewenste product in eigen woonkamer, waardoor de keuze eenvoudiger wordt.

Ervaar de kracht van AR en voorkom direct omzetverlies. Krijg meer loyaliteit en trek nieuwe klanten aan!

Waarom augmented reality (AR) kiezen?

Ik heb van dichtbij gezien hoe retail bedrijven omzet verloren aan grote spelers die actief bezig zijn met innovatie. AR voorkomt omzetverlies en houdt je relevant.

Veranderende wereld en nieuwe generatie

De wereld verandert door de online activiteiten van de jongere generatie. Consumenten worden veeleisender. AR combineert fysiek en digitaal en brengt jouw producten rechtstreeks in de woonkamer van jouw klant. Grote spelers zoals Ikea en Naduvi gebruiken al AR en ervaren grote impact.

Met AR zet je twijfelende bezoekers om in betalende klanten, creëer je loyaliteit, verminder je retouren en boost je online zichtbaarheid. Onze garantie: geen resultaat, geld terug.

Augmented Reality (AR) Effectief Inzetten

Ik heb jaren in de retail gewerkt en met grote spelers zoals Coolblue samengewerkt. Deze expertise gebruiken we om jou als medeondernemer het beloofde resultaat en een glimlach te bezorgen.

Online

Met Zieny voeg je AR moeiteloos toe op je site. Voeg QR-codes toe aan pakketjes, stuur AR-links naar winkelwagenverlaters en deel AR via social media.

Fysieke winkel

Bij twijfelende bezoekers geef je QR-codes mee. Deel folders uit bij de kassa en plaats QR-codes in fysieke folders en verkoop meer.

Combineer online en offline vooral als je een winkel en webshop hebt en maak maximale impact. Profiteer nu van onze actie en test AR 14 dagen gratis, zonder verplichtingen! Klik hier om het gratis uit te proberen.

Zelf ervaren: waarom AR de keuze is van de consument!

Elke klant beslist op basis van emotie. Met AR ziet je klant direct of die stoel past bij de rest van het interieur. Probeer het zelf uit en ervaar de beleving.

Probeer nu tijdelijk gratis 14 dagen uit!

Geen verborgen kosten of voorwaarden. Start binnen 48 uur en zie direct de impact in uw winkel of op uw webshop!