Van ons verhaal naar meer winst voor jou

Geschreven door:

Marko Hogenhout

Medeoprichter

Onstaan uit noodzaak

Laat me je kort meenemen in ons verhaal. Zieny is ontstaan uit noodzaak. Een kennis van mij en Jelmar (medeoprichter) had een webwinkel en merkte dat consumenten vaak kritisch waren. Hierdoor kwam er veel retour. In reviews stond dat producten niet overeenkwamen met foto’s en dat een product bij een klant thuis er vaak anders uitzag dan verwacht.

Dit komt omdat het gewoon lastig is in te schatten voor een consument, vooral omdat ze het product niet in hun eigen omgeving kunnen zien. Ik, met ervaring bij Coolblue, zag hoe AR daar het verschil maakte. Ook Ikea paste dit met succes toe en dit inspireerde ons.

Digitale transformatie

De wereld digitaliseert snel. Ik zag van dichtbij retailers omzet verliezen door het niet meegaan met de tijd, het vergeten van onderscheidend te zijn en als bedrijf echt waarde te blijven leveren aan de klant, soms zelfs tot faillissement.

Met Jelmar’s ervaring als developer en mijn achtergrond in retail startten we Zieny. Een kleine test bij een klant met AR leverde indrukwekkende resultaten op: 76% minder retouren en een 32% hoger gemiddeld bestelbedrag dankzij AR.

Nummer 1 AR-specialist

Als #1 AR-specialist voor de retail in Nederland staat persoonlijke aanpak en jouw resultaat voorop. Onze belofte om meer resultaat te leveren dan jij betaalt, is het belangrijkste voor ons. Alleen op deze manier kunnen wij blijven bestaan! Wij zijn dan ook constant op zoek naar manieren om waarde te blijven bieden aan jou als medeondernemer. Ik garandeer zelfs dat als je niet het gewenste resultaat behaalt, je altijd je geld terugkrijgt.

Win-Win

Stel je eens voor dat jij als ondernemer met AR nog meer waarde kan leveren aan jouw klant, meer loyale en nieuwe klanten krijgt, en dus meer verdient. Dit is een win-win voor jouw klant en als ondernemer!

Ontdek de kracht van AR

Wil je ontdekken hoe AR jouw bedrijf kan laten groeien? Plan dan nu gratis een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met mij.

Probeer nu tijdelijk gratis 14 dagen uit!

Geen verborgen kosten of voorwaarden. Start binnen 48 uur en zie direct de impact in uw winkel of op uw webshop!