Veelgestelde Vragen

Hier staan een aantal veelgestelde vragen. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, stuur ons dan gerust een e-mail.

Veelgestelde Vragen

Hier staan een aantal veelgestelde vragen. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, stuur ons dan gerust een e-mail.

Veelgestelde Vragen

AR is ontzettend simpel. U stuurt ons foto’s en maten van uw product, we hebben er slechts een aantal foto’s en maten nodig. Dan maken wij uw product 1:1 nauwkeurig na. Denk aan de zelfde kleuren, grootte, textuur, materiaal etc. Vervolgens laden wij uw producten in onze eigen gebouwde software. Hier kunt u makkelijk alle producten bekijken en plaatsen op uw website. U hoeft slechts 1 regel code te kopiëren. Mocht u hier geen verstand van hebben, of niet weten hoe dit moet, dan doen wij dit voor u. Klant is koning😊

Augmented Reality is een service die u dubbel en dwars terug verdiend. Wanneer u AR toevoegt aan uw website zult u 40% minder retouren krijgen, 77% meer impulsieve aankopen, 5x zoveel interactie op uw website, en een veel hoger conversiepercentage. Voor meer statistieken klik hier.

Meer dan de helft van van de westerse wereld heeft al eens AR gebruikt zonder dat ze het door hadden. 77% heeft gezegd aankopen te hebben gedaan die ze normaal niet zouden doen zonder AR. 84% zegt dat ze winkels die AR aanbieden de voorkeur geven. 71% zegt dat zij vaker online zouden winkelen als er AR mogelijkheden zouden zijn. 92% zegt dat AR online winkelen leuker en prettiger maakt. 68% overweegt meer te betalen voor een product als ze het eerst in AR kunnen testen.  

Bij Zieny houden wij van snelheid. Wij zullen nooit uw kostbare tijd verspillen. Daarom zult u binnen 24 uur al uw eerste product in AR hebben.

Zieny levert de hoogste kwaliteit mogelijk op de markt. Tot in de diepste details wordt uw product in AR weergegeven. Denk aan dezelfde kleuren, maten, textuur, materiaal, etc. Uw product is in AR identiek aan uw product in het echt.

Alle AR producten worden op onze eigen software gehost. Met onze technologie wordt uw website niet trager, en kost dit ook geen extra ruimte. Alles staat op het Zieny platform. Uw website zal dan ook niet slomer worden.

Dankzij onze software kunt u met slechts 1 regel code op uw website AR toevoegen. Dit is ontzettend eenvoudig. Mocht u niet weten hoe dit moet dan doen wij dit met alle liefde voor u.

Ondernemers zijn druk, en dat is goed. Daarom ontzorgt Zieny u volledig van alle dingen die bij AR komen kijken. Het enige wat u hoeft te doen is tegen ons vertellen welke producten u in AR wilt. Wij regelen alles van A-Z, zo bespaart u uw kostbare tijd.

AR wordt vaker gebruikt dan u denkt. Vaak via social media, spelletjes en verschillende apps. AR is super simpel, en Zieny maakt dit duidelijk voor iedereen. Het proces op uw website om een product in AR te bekijken is van zelfsprekend. Uw klanten worden vanzelf naar de AR functie geleidt.

Klantvriendelijkheid is ontzettend belangrijk voor ons. Daarom hebben wij AR ontzettend simpel gemaakt. Een klant hoeft alleen op 1 knop te drukken en uw product kan al worden bekeken in AR. AR is geschikt voor iedereen, van kinderen tot senioren. Dankzij Zieny is AR kinderspel.

AR is een van de snelst groeiende markten en technologieën. AR wordt van jong tot oud gebruikt, iedereen kan van dit gemak gebruik maken, en dit zal komende jaren in een rap tempo toenemen.

Alles wat u ziet kan in AR worden weergegeven. Twijfelt u? Neem contact met ons op.

AR is technisch maar het is niet moeilijk. Zieny regelt alles van A-Z. Het enige wat u hoeft te doen is te vertellen welke producten u in AR wilt laten zien. De rest regelen wij. Binnen 24 uur heeft u al uw eerste product in AR op uw website, zonder enige moeite en tijd erin te stoppen.

Bent u klaar om Augmented Reality aan uw webshop toe te voegen?

Binnen 48 uur kunt u al uw eerste product in AR hebben.